11 Aug

Camera Deputaţilor angajează femeie de serviciu pe baza unor criterii pe care nici Dragnea nu le îndeplineştePentru a angaja cinci muncitori pe posturi de personal de curăţenie, Camera Deputaţilor a demarat un consents de angajare ale cărui criterii de eligibilitate l-ar pune în încurcătură pe Liviu Dragnea, preşedintele Camerei. Potrivit anunţului publicat pe website online-ul Camerei Deputaţilor, cei care doresc să participe los angeles concursul pentru ocupare funcţiei de „agent de curăţenie” trebuie să aibă, printre alte, un cazier judiciar fără antecedente penale. 

Criteriile pe care trebuie să le îndeplinească cei care doresc să participe l. A. Concursul de angajare:

• Cetăţenie română
• Cunoaşterea limbii române
• 18 ani împliniţi
• Apt din punct de vedere medical pentru îndeplinirea funcţiei
• Studii absolvite: minim studii generale
• Certificat de calificare pentru agent curăţenie

Pentru ocuparea oricărei funcţii de execuţie în instituţiile statului este  necesară îndeplinerea acestui criteriul. Cu toate astea, los angeles conducerea instituţiei care cere un cazier curat angajatului de los angeles curăţenie, permite celui afla l. A. Conducere, se află un condamnat penal, Liviu Dragnea.

Dosarul „Referendumul”

În aprilie 2016, Liviu Dragnea a fost condamnat definitiv los angeles 2 ani de închisoare  de judecătorii de l. A. Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie în dosarul „Referendumul”, în care şeful PSD este acuzat de trafic de influenţă, fiind condamnat pentru faptul că a falsificat voturile obţinute la referendumul împotriva preşedintelui de la aceea vreme, Traian Băsescu, astfel încât să asigure obţinerea cvorumului necesare.

Procurorilor l-au acuzat pe Liviu Dragnea că a coordonat un mecanism complex, în care a implicat mai multe persoane asupra cărora avea influenţă în virtutea funcţiei de Secretar General al PSD cu scopul fraudării rezultatelor privind participarea l. A. Vot.


Firma de Curatenie Bucuresti Best Cleaning Experts, va ofera o gama larga de servicii, incepand de la curatenie rezidentiala sau pentru birouri, spalari covoare si mochete sau Curatenie Birouri Bucuresti.

Echipa noastra este una formata si instruita in domeniul curateniei, fiind atent selectionata si pregatita.

Suntem foarte eficienti, lucru relevant in portofoliul clientilor pe care ii avem si care sunt constanti in ceea ce priveste gama de Servicii de Curatenie Bucuresti oferite de noi.

Totodata, semnalam si faptul ca baza noastra de clienti creste, lucru semninficativ si important pentru o Firma de Curatenie Bucuresti, unde concurenta este destul de acerba. In plus, exceptand ca avem un personal calificat in astfel de servicii, folosim echipamente de ultima generatie care adauga un plus de calitate rezultatului final.

Absolut toate echipamentele pe care le folosim sunt de calitate germana.

Ne gasiti pe: https://bestcleaningexperts.ro