10 Jul

Ludovic Orban, din nou în postura de artist. Ce melodie a cântat

Cântecul a fost propus şi început de solistul Ovidiu Purdea Someş, iar pe parcursul melodiei, interpretul i-a dat microfonul şi liderului liberal, care a cântat, alături de celelalte persoane de pe scenă.    Ludovic Orban a declarat că duminică participă, în comuna Mărişel, l. A. Manifestările organizate l. A. Crucea lui Avram Iancu.   „Aşa cum am promis los angeles Congresul PNL, locul meu de muncă va fi ţara. Cea mai mare parte a timpului mi-o petrec intrând în touch direct cu oamenii, l. A. Various evenimente care se întâmplă în orice localitate din ţara asta. În acest weekend, după ce am fost los angeles Curtea de Argeş, astăzi, los angeles Festivalul medieval, am venit la Ziua comunei Ciurila, unde domnul primar (n.R. — Cristinel Popa, PNL) a fost suficient de insistent, astfel încât să mă convingă să particip. Dar n-a fost foarte greu“, a declarat liderul PNL.   Ludovic Orban a fost însoţit los angeles Ciurila de mai mulţi liberali clujeni, printre care s-a numărat şi vicepreşedintele PNL Adrian Oros.

O imagine distorsionata despre sine si despre ceilalti este principala caracteristica a tulburarii de personalitate narcisistica (TPN). Toti cei care au incredere in propria persoana au o stima de sine crescuta, o imagine pozitiva despre sine, au numeroase beneficii, se simt echilibrati si isi ating obiectivele mult mai repede.

In cazul narcisistilor insa, stima de sine si imaginea despre sine sunt mult supradimensionate, ei au o preocupare exagerata pentru propria persoana, o imagine grandioasa despre sine.

Aceasta caracteristica ii ajuta sa fie foarte competitivi in societate, insa in momentul cand nu primesc recunoastere din partea celorlalti, considera ca li se face o mare nedreptate si devin irascibili, deprimati, se pun in garda. Cand nu le este recunoscuta “superioritatea”, ei se simt neputinciosi, inferiori.

Se mandresc cu pozitia lor in societate, dar nu se pot adapta, cand vine vorba de respectarea normelor sociale. Sunt centrati pe propriile nevoi si le ignora pe ale celorlalti. In relatiile cu ceilalti, devin preocupati de sine intr-un mod deranjant. Pot avea o atitudine prietenoasa intrerupta de remarci arogante sau de observatii ofensatoare la adresa celor cu care relationeaza.

Daca aveti nevoie de ajutor astept cu drag pe:

http://danielivan.ro