10 Jul

Surpriză uriaşă în preliminariile Ligii Campionilor. O echipă din Luxemburg a eliminat una dintre cele mai galonate formaţii de pe continentRevenită în cupele europene după o pauză de şase ani, Rangers s-a făcut de râs în primul tur preliminar din Europa League. Scoţienii au fost eliminaţi de luxemburghezii de l. A. Progres Niederkorn, asta deşi au câştigat în manşa tur cu 1-0, pe ”Ibrox”.

Clubul din Luxemburg s-a impus cu 2-zero, marţi, pe teren propriu şi a reuşit calificarea în turul următor, datorită golurilor lui Emmanuel Francoise, minutul 66, şi Sebastien Thill, minutul 75.

A fost prima dublă manşă europeană pe care Progres Niederkorn a câştigat-o din 14 participări în competiţiile continentale.

   Glasgow Rangers este una dintre cele mai galonate echipe din Europa, având în palmares fifty four de titluri naţionale şi 33 de Cupe ale ScoţieiFirma noastra este lider in Servicii de Curatenie Bucuresti si se axeaza pe necesitatile dumneavoastra. De ce noi? Pentru ca ne ocupam cu placere de locuinta dumneavoastra, oferindu-va confortul mult asteptat, dar si curatenia dorita. Oferim servicii de curatenie pentru apartamente, case, vile, birouri sau spatii comerciale, la preturi competitive. Echipamentele si solutiile specializate cu care lucram si personalul bine instruit sunt garantia satisfactiei clientilor nostri.

Pentru sediile firmelor am conceput un pachet nou care cuprinde servicii de Curatenie Birouri Bucuresti. Apelati la serviciile noastre si ne vom ocupa de crearea unui mediu placut si curat, combinat cu un aspect impecabil si ingrijit. Ganditi-va ca economisiti timp, bani si energie!

Ne gasiti pe http://bestcleaningexperts.ro