11 Aug

iPhone 8 va dispune de o funcţie cu totul nouă pentru telefoanele produse de AppleCele mai importante aspecte discutate, atunci când vorbim de noul terminal produs de Apple, sunt senzorul de amprentă şi posibilitatea încărcării wi-fi.

Dacă senzorul biometric de citire a amprentelor nu a fost confirmat de nimeni şi nu se ştie unde va fi amplasat, sau dacă va fi unul fizic, sau unul plasat sub sticla ecranului, se pare că încărcarea wireless va deveni realitate. Un angajat de los angeles Foxconn, firma chineză care produce pentru Apple terminalele iPhone eight, a reuşit să facă câteva poze care arată schematica din spatele telefonului.

În acestea putem observa prezenţa unei bobine de inducţie, plasată pe spatele terminalului. Asta înseamnă că încărcarea wi-fi va sosi în premieră pe noul iPhone. Lansarea iPhone eight este programată să aibă loc l. A. San Francisco, pe sixteen septembrie. Împreună cu noul iPhone 8, Apple va lansa şi variante îmbunătăţite ale modelului precedent, şi anume iPhone 7S.  Pozele sunt obţinute de SlashDot.


iPhone Doctor este Service iPhone la dispozitia dumneavoastra oricand aveti nevoie.

Rezolvam problemele pe care le intampina dispozitivul dumneavoastra prin reparatii iPhonereparatii iPadreparatii iPod.

Service iPhone București, Consultanţă Reparații iPhone și iPad şi Accesorii Apple – totul într-un singur loc.

Suntem Service iPhone Sector 3 Bucuresti.

Service iPhone Doctor este unul dintre cele mai vechi Service-uri Apple din București.

Avem cele mai noi solutii pentru dispozitivul dumneavoastra Apple, iar specialistii nostri sunt expertii în reparatii Apple.

Ne ocupam de partea de hardware sau software prin reparatii Apple pentru toate dispozitivele dumneavoastra.

Personalul nostru va sta zilnic la dispozitie pentru a va oferi ajutorul necesar la iPhone Doctor - Service iPhone Sector 3 

Inlocuim Display iPhone 6Display iPhone 7Display iPhone 6sDisplay iPhone 7, in cazul in care l-ati fisurat si va ajutam cu orice aveti nevoie pentru iPhone-ul dumneavoastra.

Tehnicienii nostrii experimentati cat si personalul calificat si atent, sunt mereu pregatiti sa va ajute indiferent de situatie.

Ne ocupăm de problemele hardware/software pentru toate dispozitivele Apple.

Nu ezitaţi să ne contactati! https://iphonedoctor.ro/